Dekori i Festivalit Ndërkombëtar të Karnavaleve

Dekori i Festivalit Ndërkombëtar të Karnavaleve

Thuajse gati dekori i Festivalit Ndërkombëtar të Karnavaleve!

Korça ju fton të jeni pjesë e festës më të bukur që çel sezonin turistik. Në 4 QERSHOR, zgjidh maskën apo veshjen tënde dhe bëhu pjesë e karnavalit.

Korça, çel sezonin turistik veror

Korça, çel sezonin turistik veror

Bashkë me ju, artistë dhe me shumë miq që do të vizitojnë nesër Korçën, do të çelim sezonin turistik. Gjatē gjithë ditës nesër grupet e karnavaleve do të jenë në çdo cep të qytetit.

read more

Festivali Ndërkombëtar i Karnavaleve

Korça, çel sezonin turistik veror në 12 qershor me Festivalin Ndërkombëtar të Karnavaleve. Parada e Karnavaleve do të fillojë në orën 18:00, tek Bulevard Republika, rrugicat e lagjeve tradicionale, shëtitore "Fan Noli", përgjatē Zonës Këmbësore dhe do të kulmojë tek Pazari i Vjetër. Gjatë gjithë ditës grupet e karnavalit do të shëtisin në çdo cep të qytetit, dhe ju keni mundësinë të bëni foton tuaj. Në 12 qershor, ZGJIDH MASKËN TËNDE dhe bashohu me ne!

KARNAVALE 2021 SPOTI

Festivali Ndërkombëtar i Karnavaleve

Festivali Ndërkombëtar i Karnavaleve

Kjo fundjavë në Korçë do të jetë fantastike! Rezervo datën 12 qershor. Merr pjesë në festën magjike të karnavaleve, shëtit në destinacionet më të bukura turistike, shijo ushqimet tradicionale, shkrep një foto! Të gjitha rrugët këtë fundjavë të çojnë në qytetin e festave!

back