Përfundon "Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë" në Korçë

Përfundon "Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë" në Korçë

Përfundon edicioni i 8 -të i Festivalit Mbarëkombëtar të Komedisë " Koko Fest " në Korçë.

 

read more

"Vdis duke qeshur"

"Vdis duke qeshur"

"VDIS DUKE QESHUR "

Premiera me të cilën do të çelet KOKO fest, Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë në Korçë.

Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë

Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë

Në datat 29 gusht-4 shator do të zhvillohet edicioni i 8- të i "Festivalit Mbarëkombëtar të Komedisë" në Korçë. Të gjitha shfaqjet do të keni mundësi ti ndiqni tek teatri "A.Z.Çajupi në orën 19:30.

Rikthehet Teatri i Kukullave për vogëlushët

 Rikthehet Teatri i Kukullave për vogëlushët

Shumë argëtuese kjo fundjavë për më të vegjlit e qytetit. "Bilbili dhe trëndafili" ështe shfaqja me kukulla që do të shoqërojë fundjavat e fëmijëve gjatë gjithë verës, në parqe, sheshe të qytetit, Qytezën e Fëmijëve, Zonën Këmbësore, etj.

back