Tech- Camp

Tech- Camp

Dita e dytë e Tech- Camp në Korcë. 25 femije nga shkolla të ndryshme publike të qytetit mësuan sot më shumë për Robotikën e cila merret me projektimin, ndërtimin, operimin dhe përdorimin e robotëve, si dhe sistemet kompjuterike për kontrollin e tyre, dhe përpunimin e informacionit.

read more

“Volunteer Info Point”, shërbimi më i ri pranë bibliotekës "Thimi Mitko"

“Volunteer Info Point”, shërbimi më i ri pranë bibliotekës "Thimi Mitko"

Përmirësimi i shërbimit ndaj qytetarëve është një ndër synimet kryesore të punës sonë.

“Volunteer Info Point” është shërbimi më i ri pranë bibliotekës "Thimi Mitko", për informimin komunitar në Korçë. Informacion, vijueshmëri dhe angazhim rinor i qëndrueshëm drejt vullnetarizmit.

Përfundon edicioni i 27-të i "Netëve Korçare të Poezisë"

Përfundon edicioni i 27-të i "Netëve Korçare të Poezisë"

Korça qyteti që frymëzon poetët

Përfundon edicioni i 27-të i "Netëve Korçare të Poezisë". Poetë të njohur shqiptarë dhe ndërkombëtarë konkuruan në natën e dytë të këtij edicioni. Salvadore Nappa u shpall fitues i çmimit "Kurora e Artë e Poezisë".

read more

Edicioni i 27-të i "Netëve Korçare të Poezisë"

Edicioni i 27-të i "Netëve Korçare të Poezisë"

Korça çeli "Netët e Poezisë".

Nata e parë e edicionit të 27-të të "Netëve Korçare të Poezisë", bëri bashkë poetët më të njohur shqiptarë dhe ndërkombëtarë. Ju presim sonte, ora 19:30, tek Muzeu Arkeologjik!

back