Korca art është baneri më i ri elektronik në websiten e bashkisë,  i cili promovon aktivitetet kulturore ndërkombëtare si dhe aktivitetet kulturore të qendres kulturore “Vangjush Mio” dhe Teatrit “A. Z. Çajupi”.

Çelet edicioni i pestë i KO:SH FILM FEST 2022

Çelet edicioni i pestë i KO:SH FILM FEST 2022

U çel në Korçë edicioni i pestë i KO:SH FILM FEST 2022! 52 filma konkurrojnë në garën kombëtare, ndërkombëtare, studentore ku "Fokus Kosova" do të jetë programi special i këtij viti.

read more

KO:SH FILM FEST 2022

KO:SH FILM FEST 2022

Vjen sërish në Korçë KO:SH FILM FEST 2022!

Për pesë netë me radhë do të keni mundësinë të shijoni filmat më të mirë të përzgjedhur në këtë edicion.

Ju presim sot në orën 20:00, tek muzeu Arkeologjik!

Albania Guitar Festival

Albania Guitar Festival

Albania Guitar Festival, solli në Korçë tingujt e muzikës spanjolle nga kitaristi Jose Carlos Gómez. Një performancë e shkëlqyer dhe një atmosferë elektrizuese.

Përfundon festivali i filmit Korça Short Film Festival

Përfundon festivali i filmit Korça Short Film Festival

Përfundon festivali i filmit Korça Short Film Festival. Për katër netë me rradhë publiku korçar ka shijuar 31 filma të shkurtër me tematika të ndryshme dhe shumë interesante.

read more
back