E Shtunë 30 Gusht 2014
 Stop Informalitetit ne Biznes

Programi "Pranë biznesit" që ka për qëllim mbështetjen e bizneseve lokale, nxitjen e iniciativave sipërmarrëse dhe nxitjen e partneriteteve publiko private është programi më i ri i bashkisë Korçë.
Ky program përfshin një sërë projektesh si sondazhet e biznesit, publikime për biznesin, takime të hapura me bizneset lokale etj. Një ndër projektet më të rëndësishme të këtij programi është projekti "Stop Informaliteti" i cili synon koordinimin e punës së bashkisë me bizneset lokale për të minimizuar informalitetin ne qytet.
Ky projekt do të shtrihet në tre faza:
Faza e parë, përfshin eliminimin e informalitetit tek të gjitha subjektet që kanë njësi tregëtare dhe shërbimi.
Faza e dytë, përfshin eliminimin e informalitetit tek njësi tregëtare të fshehura.
Faza e tretë përfshin eliminimin e informalitetit tek tregëtarët ambulantë.

Bashkia Korçë është duke implementuar fazën e parë të këtij projekti.

Telefononi nga e hëna deri të premte, ora 08:00 – 16:00 në numrin 251844, për të denoncuar cdo rast informaliteti.
Një punonjës i drejtorisë së të ardhurave, do tju përgjigjet dhe brenda 24 orëve personat përgjegjës do të kryejnë verifikimin e rastit.
Gjithë procesi do të monitorohet online në faqen e bashkisë www.bashkiakorce.gov.al si dhe tek portali elektronik në hyrje të institucionit.

Denonco informalitetin!
Ndihmo biznesin!
Ndihmo komunitetin!
Kërkoni biznesin në listën e bizneseve te regjistruara:

 
(Mund të vendosni emrin, adresën, profesionin ose NIPT)


- Si te hapesh nje biznes te ri
- Paketa Fiskale 2012

Datë Biznesi në verifikim Gjëndja
13/01/2011 (04:18:37) Arben Plasa , me aktivitet Bar-kafe, lgj 8 prane UMB-selicensuar me emrin e subjektit Fatmir Kocibellinj me nipt L14519001A Biznesi u liçensua
13/01/2011 (04:17:27) Valbona Donaci, aktiviteti byrektore, Lgj 8 prane UMB-se Biznesi u liçensua
06/10/2010 (08:47:06) L.7 Rruga Floresha Myteveli ,lokal Anila Spahi Biznesi u liçensua
05/10/2010 (08:36:36) L.8 Rruga Kico Greco,tek pallati i Lida Kushes,3lokale. Biznesi u liçensua
17/09/2010 (08:04:06) Lgj 17, perballe Tecit, aktivitet per riparim makinash. Biznesi u mbyll
06/09/2010 (08:39:04) L.16 Rr. Viktor Eftimiu, lokal Elpomeni Foto. Biznesi u liçensua
06/09/2010 (08:35:56) L .16, Rr. Viktor Eftimiu dyqan ushqimor Bektash Shahinaj. Biznesi u liçensua
06/09/2010 (08:31:33) L.16 Rr Viktor Eftimiu , dyqan ushqimor GJergji Jordhani Biznesi u liçensua
01/09/2010 (08:27:59) Rr. e Kolonjes, Pallati me gure, Barkafe dhe kend lojrash {Fredi Braho} Biznesi u mbyll
13/07/2010 (08:00:24) Rr. 6 Deshmoret, dyqan kernacesh,ushqimore. Biznesi u mbyll
12/07/2010 (06:08:03) L.8 Rr. XHafer Cenko Lubonja,dyqanet ushqimore me emrat Lela,Idriz,Fredi Biznesi u mbyll
07/07/2010 (04:20:54) L.10.Blloku i Francezeve, disa internet kafe Biznesi u liçensua
23/06/2010 (05:57:57) L.5. Prane Qendres Sanitare,dyqan ushqimor, Kostandin GJata Biznesi u mbyll
18/06/2010 (04:24:59) LGJ 13 , PRANE QENDRES SANITARE, DYQAN ME VESHJE DHE CANTA. Biznesi u mbyll
20/05/2010 (08:33:30) L.8 RR Sabaudin Kacidhja,oficine,Arben Gura Biznesi u mbyll
10/05/2010 (01:57:16) LGJ 16 , TAIBE XHELOLLARI, TREGTI AMBULANTE Biznesi u mbyll
04/05/2010 (07:11:25) LGJ 9 , RRG Biznesi u liçensua
04/05/2010 (07:10:09) LGJ 4 , RRG Biznesi u mbyll
04/05/2010 (07:09:06) LGJ 15, RRG Biznesi u mbyll
29/04/2010 (02:29:55) L 10, Prane Konviktit te Universitetit Biznesi u liçensua
29/04/2010 (02:22:30) L 14 Rr. Viktor Eftimiu,dyqan ushqimor. Biznesi u mbyll
29/04/2010 (02:20:52) Rr.Partizani ,tezge, Zenepe Pinderi Biznesi u mbyll
29/04/2010 (02:18:52) L 3 Tek Mitropolia ne banese tregeton rroba te perdorura. Biznesi u mbyll
29/04/2010 (02:08:52) L 18 Bul. GJegj Kastrioti dyqan rrobash,i rregjistruar me Nipt K 83814002T Biznesi u liçensua
29/04/2010 (02:04:57) L Nr 11 Bul. GJergj Kastrioti,dyqan cantash i rregjistruar me Nipt K 33729022 I Biznesi u liçensua
29/04/2010 (01:59:00) Rruga e Kolonjes, Funeral , i rregjistruar me Nipt K 33927055D. Biznesi u liçensua
29/04/2010 (01:50:48) Rr 1 Maj,Byrektore prane Leshpunueses Biznesi u mbyll
29/04/2010 (01:47:35) L9, Fredi Qyqe, Bar Kafe perballe dyqanit me pllaka. Biznesi u liçensua
29/04/2010 (01:43:51) Besim Qose,klub prane Biznesi u liçensua
29/04/2010 (01:34:15) L.2,Rr.Sotir Peci,berber, prane Mitropolise Biznesi u liçensua
28/04/2010 (08:54:08) Rr Petro N.Luarasi,InternetKafe,Lorenc Treska,i rregjistruar me Nipt l03708002c Biznesi u liçensua
28/04/2010 (08:49:42) Rr Sotir Peci,Bilardo,Viktor Manxura,irregjistruar me Nipt K33723011J Biznesi u liçensua
28/04/2010 (08:43:05) Petro DHembi, i rregjistruar me Nipt K 33915002w Biznesi u liçensua
28/04/2010 (08:39:22) Lgj3,Rr "Sedat Babani",librari,Evelina Mejtellari irregjistruar me Nipt K 54618001B Biznesi u liçensua
28/04/2010 (08:28:04) Rrg"Sedat Babani",Nikolin Mitre me aktivitet Internet Kafe ishte i rregjistruar me Nipt K 83818009D Biznesi u liçensua
28/04/2010 (08:14:35) Albina Take,L Nr 10,prane konviktit te Univesitetit Biznesi u liçensua
28/04/2010 (08:09:08) Valbona Dulo,Rr Viktor Eftimiu,Dyqan ushqimor,u licensua me Dt 02/04/2010 Biznesi u liçensua
28/04/2010 (07:55:32) Kostika THaka.L Nr 12,Prane shkolles Biznesi u liçensua
28/04/2010 (07:48:57) Luiza Mihali, L Nr 12,Prane shkolles Biznesi u liçensua
21/04/2010 (08:42:28) LGJ 8 ,RRG Biznesi u liçensua
21/04/2010 (08:38:59) LGJ 17 , TEK GROPA, MOBILERI TEK NJE NDERTESE E VJETER 1-KATESHE, Biznesi u mbyll

Bookmark and Share
KËRKONI
 
Revista e BashkiseLexoni ne Arkivë