E Shtunë 30 Gusht 2014
Ndodheni këtu: Faqja e parë » Turizmi »  Hotele
  Video


   EVENTS CALENDAR - KALENDARI I AKTIVITETEVE 2013

Publikimi i “Kalendarit të Aktiviteteve”, i pari i këtij lloji në Shqipëri, që liston me ambicje një mori aktivitetesh kulturore dhe festash përgjatë periudhës mars-dhjetor 2013, është vetëm fillimi i një viti të mbushur me ngjarje, aktivitetete të rëndësishme kulturore kombëtare dhe ndërkombëtare, festa, panaire etj.

Dëshira për t’i dhënë vendin që meriton Korçës, entuziazmi me të cilin qytetarët korçarë kanë pritur të gjitha aktivitetet si edhe rritja e numrit të turistëve nga dita në ditë, kanë nxitur Bashkinë e qytetit të punojë me përkushtim për t’i dhënë Korçës imazhin e një qyteti që gjallërohet nga dita në ditë.


Bookmark and Share
KËRKONI
 
Revista e BashkiseLexoni ne Arkivë