E Enjte 28 Gusht 2014
Ndodheni këtu: Faqja e parë » Biznesi » Lehtesi fiskale »
  Lehtesi fiskale - Incentiva Fiskale 2010

Duke u bazuar në një nga qëllimet e planit strategjik të zhvillimit ekonomik të qytetit “Sigurimi i qëndrueshmërisë dhe rritjes së bizneseve lokale, si dhe mbështetja e nismave për hapjen e bizneseve të reja”, Bashkia Korçë është duke zbatuar programin "Pranë Biznesit"

Shkarko Incentiva Fiskale 2010Bookmark and Share
KËRKONI
 
Revista e BashkiseLexoni ne Arkivë